11.11.2019 11 Milyon Fidan Etkinliği

"Geleceğe Nefes" seferberliği kapsamında 11 Kasım 2019 günü ülkemizin dört bir yanında fidan dikme etkinliği gerçekleştirilmiştir. Okulumuz adına Müdür Yardımcısı Yalçın İNCE ve Fen Bilgisi Öğretmenimiz Eşref DEVECİ gözetiminde 8. sınıf öğrencilerimiz bu etkinliğe katılmışlardır. Isparta Kara Havacılık Okul Komutanlığı'nda gerçekleştirilen etkinlik sonunda öğrencilerimiz komutanlık bünyesindeki hava araçlarını yakından görme fırsatı elde etmişlerdir.

13.11.2019 705